Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

четвъртък, 29 януари 2015 г.

Социално и здравно обслужване - мечти и реалност

     


   


      Ако българите бяха възпитани и научени всеки да се грижи сам за себе си - за здравето, благосъстоянието и бъдещето си - днес нямаше да съществуват никакви трудности пред тях.
      Проблема със социалното и здравно обслужване е решим за всички по много прост и елементарен начин - никой не трябва плаща на държавата за каквото и да е социално и здравно осигуряване.
      Следователно всеки е длъжен да плаща пряко здравните услуги, които получава, и не получава никаква социална услуга от държавата.



      Тоест - всеки трябва да се грижи сам за себе си!

      Държавата, която е лош стопанин, крадлив мениджър, корумпиран служител и некадърен лечител -  не може да се грижи за популацията - това е повече от очевадно!



––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

неделя, 11 януари 2015 г.

Кого обслужват масовите убийци с ислямски лозунги в уста?

      





     
      Някой дава ли си сметка, че на сцената и зад декорите исляма се използва користно от заинтересувани хора - вече не само от азиатци, африканци, но и от европейци?
      Няма сблъсък на цивилизациите, а войната на наглата простотия срещу разума.
      Това е война срещу цивилизацията!
      Ако същите хора извършваха същите престъпления в името на християнството(което, както добре знаем вече се е случвало) с предсмъртни викове - Христос Возкресе! - трябва ли да воюваме срещу християнството.
      Ако тези масови убийци
бяха кришнаити, будисти или юдаисти?
      Отделно от това престъпленията са лични и вината винаги се персонифицира!
      Само комунал онанистите искат по стародавен казармен болшевишки мурафет всички да са виновни и истински виновните да се крият зад колективната безотговорност!
      Само комунал онанистите и техните наследници винаги се били противници на цивилизацията - така че атеистите използващи ислямски лозунги са доста удобни за манипулация!




     .

четвъртък, 8 януари 2015 г.

Je suis Charlie

      Силата на вярата в Бог не се изразява чрез убийства на различно вярващите от теб и не се измерва с броя на труповете след теб!
      Не може сбъркани представи на малоумни хора да определят дневния ред и да ограничава свободата на останалите хора - при това те не ги ограничават в нищо да изпитват религиозните си чувства!
     Това е комунал онанистическата теория на мюслеманските браточки, които използват религията безкрайно користно!
      Вярата в Бог е в сърцето на човек, а не в изстрелите на пушкалото му!




.

вторник, 6 януари 2015 г.

Пиянгурщина или Богоявление в Калофер




      Подобен  чалгаджийски мурафет на плацикане на претръпнали като препарирани от алкохол пиянгури в Тунджа в Калофер никога не е имало!
      Това не е стара традиция, а чалгаджийски гевезелъци от най-ново време!
      Питайте възрастните калоферци  помнят ли или дали поне някои да им е разказвал  да се е случвала  на Богоявление подобна идиотия.


    



      –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Блогове, които следя