Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

сряда, 8 февруари 2012 г.

Защо обичам Кремъл и демокрацията, която е наложил в Русия










       Покрай посещението на Хилъри Клинтън у нас в блога се развихи истерична пропагандна стихия от писмовни изяви на прокремълското лоби от блогъри проявили се в дълбокомъдрени анализи и предположения за целта на нейната кратка визита.
      Всички премудрости се свеждаха до три предпологаеми цели на посещинието:
     - да се принуди Правителството да приема добива на шистова газ;
     - да получи подкрепа за война на САЩ в Иран и за намеса в политическите събития в Сирия;
     - да наложи строеж на атомна централа от американски компании .
      Въобще доказано бе с широк размах, колко са лоши хамериканците, империалистите, капитализмата.
      Не срещнах изразена почуда или възмущениеот странния факт в "приятелските" ни отношения с Русия, която ни продава 5 пъти по-скъпа природна газ от котировката и на нюйоркската стокова борса (този факт е реалност от търговските способности на Р. Овч. и реалността на един от четворния член на Гоце Пърламанов).
      Не мога да си представя, че точно от позицията на България зависят действията на САЩ в международен план. От друга страна безвъзмездното ползване на предоставените американски бази бе предопределено от един договор сключен от Серги Станишев и Гоце Парламанов, но това от скопената комун.онанистическа мисъл се забравя. Дори не се запитват защо тези откровени руски продажници сключиха този договор, а блоговите им поддръжници обвиняват демокрацията - ей така - безадресно, но се разбира Костов и сие, некомун.онанистите.
      Уестинг хауз щял да прави централата вместо руския Атомстроймаш, ама не казват, че технологията на Уестинг Хаус е едно поколение след предлаганата от тази на русите.


      Никъде не прочетох за това какъв е българския интерес в целия този хаос от стихията на проруската пропаганда.
Не видях изразено съчувствие към хората, които ги избиват в Сирия - от чисто човешка гледна точка.
      Нямаше нито едно реалистично мнение извън третирането на посещението в стил късен Брежнев - американците са империалисти, класов враг и причината за всички злини за България.

      И так дальее!

      И точно, когато бях на път да намряза американската и заобичам руската демокрация видях във Фейсбук снимчицата на един документ и се съвсем се отчаях !






       Няма братя, няма демокрация - и тези са като онези!




Няма коментари:

Публикуване на коментар



Коментарите са Ваша отговорност

Блогове, които следя