Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

неделя, 10 май 2015 г.

Антипарадно




     Вчерашния ден освен, че показа ясно и нагледно съществуването на огромно цивилизационно несъответствие между някои видове и сортове българчета, подсказва най-точния критерий, по който е наложително да съдим кой крив - кой прав - именно: по отношението му към  България и връзката на българите със събитието - Парад на победата в масква.
     Не мога не само да си го представя, но и да проумея как и защо една безмозъчна част от т.нар. българи са готови да умрат но, да не забележат, че в Германо-съвеЦката война - заради натиска от СъвеЦка Русия да участвуваме в нея - загиват напълно безпричинно, абсолютно  без никаква полза за България и изцяло в интереса на вражеска страна - 32 000 българи!
      И това е реален факт вече 70 години!
      И когато ми казват, че били загинали милиони руси в тази война - аз питам, а когато Наци Германия и СъвеЦка Русия бяха съюзници и сключваха договори са подялба на Полска и Европа - не се ли досещаха същите тези люди или родителите им - онези - другите хора няма ли ги боли?

      Разбира се - това е трагедия и за двата народа, както и за народите по света, но мен ме боли пoвече за нашите - БЪЛГАРСКИТЕ - загинали, ранени и участници в тази антибългарска война!!!
      Как да строим мост към кремълските фанариоти, които не се чувстват задължени да отдадат почит на своите герои, а плачат като изоглавени на Помениците на комунал онанизмата из страната?

       Не го `и желая - искам да си остана българин!



 .

Няма коментари:

Публикуване на коментар



Коментарите са Ваша отговорност

Блогове, които следя