Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

вторник, 17 февруари 2009 г.

ЗА ПУБЛИКАЦИИТЕ НА Г. ИФАНДИЕВ

Появиха се няколко майсторски написани коментари - в сайтовете: afera .bg и forumat-bg.com.
Най-после някой да забележи нюанса за неминистерстването на Бойко Рапона от речта му в петия по големина град на България – Чикаго.  За всичко си е прав Ифандиев.  За предвижданията си в „Диагноза”; за изхвърлянето на България от ЕС, или за неговото предстоящо разпадане.
Което си е право – право си е!
За действителността, че държавата се управлява от кадровия състав на червеното гестапо – популярно с евфеизма Държавна сигурност = на поделение на НКВД(което Ифандиев преднамерено или не – винага забравя да отбележи) – всичко си е съвсем точно точно !
Вече и децата разбраха тази обществено явна и дълбока замаскирана истина.
Друго обаче ме притеснява, когато стана въпрос за Георги Ифандиев и изявите му.
Според него - за проблемите в света са виновни евреите и ... международното положение. А най-дразнещото при неговите витиевати анализи е сравняването на Съветските Съединени Американски щата и Съюзъа на съветските социалистически републики И МАЛОУМНОТО СЛАГАНЕ НА ЗНАК НА РАВЕСТВО МЕЖДУ ДВЕТЕ ДЪРЖАВИ и едва ли не политическите им системи(което всъщност има предвид той). И двете държави били продукт на конспиративен еврейски заговор. Не знам, как се удържа да не го направи в последните си публикации. Теорията за световната конспирация може и да е вярна, ако черпи информация от специален извор, факт който е толкова невъзможен, колкото е смешно и самото предположение за реалността му.
Доказването на еврейската завера само с анализи на чужди публикации и изказвания - не става. Иска се и друго – не само ум , а личен достъп до места, които са недостъпни за простосмъртни като нас и най-вече реални представени на публиката доказателства. Ако все пак има подобна възможност – Ифандиев – ние със тебе и другите фукари като нас – ще се възползваме от нея последни. Или когато Те решат.
Втората дразнеща страна на неговите публични изяви е пропагандата за неучастието в изборите. Това било израз на обществена съпротива и демонстриране на несъпричастност към управляващата ни шайка от бандити. Сиреч - един вид протест, пасивна съпротива и т.н. – все преднамерено вменявани дивотии. Ако касаеше само неговото лично решение да гласува или не – въобще не ми пука. Негов си проблем. Но кагато става въпрос за обществена позиция – да има да взема! Престъпление към нацията е да внушаваш, че сме затънали в безизходица и то завинаги! Негласуването е съгласие със статуквото и примирение с мъчителите на народа – като фактически ги оставяме да безчинстват както си искат и без опоненти. Простия пример, че само да гласуват в мнозинството си хората – не ги деля по ентоси – ДПС на Меамет Циганина – няма никакви шансове да бъде решаващия „балансьор” в парламента и да допълва сбора на ченгеджиите там.
Другите били същите като комунистите.
– Я стига демагогия!
– Именно другите направиха крачката напред , а не червените еничари и българоубийци. Ама били все имплантирани ченгета на ДС - вярно - да, но принудени от волята на народа тикаха промените напред, в противен случай щеше и до днес да се разпорежда китайският вариант на социализъмът на Сашката Лильов.
Пасивната съпротива, драги ми Ифандиев, е морална и верска позиция свързана с душевност и несъвсем български манталитет на изява и на възприемане на света. Тук ни Ганди, нито Неру ще се роди или ще бъде разбран някога!
Иначе, материалите му на Ифандиев нямат грешка – но откриваните истина в тях отдавна са известни дори без многословната му помощ. И другаде съм го казвал – като човек с обществена изява и имащ претенции да влияе по един или друг начин на съзнанието на хората – Ифандиев да ДЕКЛАРИРА ПУБЛИЧНО, НЕ С ПОЛОВИН УСТА, ЧЕ НЕ Е ангажиран по какъвто и да е начин с ЧЕРВЕНОТО ГЕСТАПО.

А най-добре е да публикува досието си!

Не верваме, не скачаме, не толерираме – опитваме се да разсъждаваме върху КАЗАНОТО И ПОКАЗАНОТО!

Иначе – нищо лично, речено по американски маниер.

35 коментара:

  1. Другарят Тодоров, МАТЕМАТИКАТА ти е като плява. Като те мързи да търсиш доказателства недей да обвиняваш Жоро Ифандиев. Пиши на свинаря Гергов и бягай в неговата кочина - Евроком Пловдив или България няма значение.

    ОтговорИзтриване
  2. Позна - бях слаб по математика!
    И сега съм.
    За моето и всеобщото скудоумие тук и сега -
    извън българската политическа олигофрения - за него са виновни само Съветските американски щати.
    Моята вина я разбирам - аз дори съм и комунист, но не съм зависим даже и от Жан Виденов.
    Той, Ифандиев - може ли да декларира публично, че не е зависим от НКВД?

    И като е голям мъж - да си публикува досието!

    Аз не призовавам никой в тази държава да върши
    идиотии и по този начин да гарантира сигурното
    оставане на власт на БСП+ДПС+ГЕРБ!

    С името, с лицето си - така ми дръж сметка, байно!

    Анонимните мижитурки едно време пишеха доноси до ДС за мен.

    Боклуците нямат лице и име!

    ОтговорИзтриване
  3. Подкрепям безрезервно г-н Борис Тодоров по коментарите му за г-н Г. Ифандиев, особено в частта си за гласуването. За евреите не е толкова интересно, нито е толкова важно за България, а за самия Ифандиев, който явно иска да блесне с ерудиция за световните проблеми, но най-вече за реклама на книжките си. А за гласуването г-н Ифандиев е против, но не и за собствената си партия Атиклеветническа лига, за която агитираше да се гласува още докато беше в ТВ СКАТ. Нищо повече не съм чул за тая лига, нито пък успяхме ли да фалираме Данон. Сега пък г-н Ифандиев ни агитира да бойкотираме МОЛ-овете.
    Дали и тях ще докараме до фалит не знам, но ако не гласуваме против престъпната шайка, която ни управлява, нашият фалит е сигурен на 100 %.

    ОтговорИзтриване
  4. Затова колкова безогледно го атакувам.
    Тази негова идея я набива в главата на хората не от вчера, затова точно сега е престъпление.
    Благодаря за подкрепата.
    Да гласуваме!

    ОтговорИзтриване
  5. ГЕОРГИ ИФАНДИЕВ СЕ ГАВРИ С ПАМЕТТА НА ЛЕВСКИ И БОТЕВ
    Примерите за долнопробно преиначаване на българската история особено в последните години са безбройни и всичко това се прави по план, който цели унищожението на голяма част от българския народ, особено най-качествената и интелигентна част, а останалите живи да бъдат превърнати просто в едни слуги, които само да изпълняват заповеди и по възможност да бъдат олигофрени и необразовани. Защото както всички знаем именно идиотите и дебилите най-лесно могат да бъдат контролирани.
    Враговете на България именно това искат - да няма умни и интелигентни българи, които могат да им се противопоставят на пъклените планове.
    Става въпрос за етническия грък с цигански примеси, наричащ себе си българин - Георги Ифандиев - журналист, подвизавал се в ТВ СКАТ, а днес в Тв Евроком БГ. Истинското гръцко име на нищожеството е Георгос Менелай, което той гузно скрива. Този морален изрод, умишлено правещ се на българин вече няколко години най-нагло прокарва плана, възложен му от неговите кукловоди за разложение на българския народ и омаскаряване на най-святите ни личности в последните векове - Левски, Ботев, Бенковски, Ангел Кънчев и др. Като ловък манипулатор той за съжаление успя да подведе доста българи с лъжливите си и възмутителни твърдения. Книгите, които той издаде от поредиците "Сянката на Цион", "Световното правителство" и др. се продават като топъл хляб, от което той спечели доста пари. Не това обаче е проблема. Лошото е, че на такива изверги и изчадия на сатаната се дава трибуна да леят сквернословия и хули срещу българските герои от екрана на гледани телевизии като ТВ СКАТ 2005- 2006г. и Евроком БГ от 2007г. до сега. Това не може да е случайно. Фактът, че все още никой не го е дал на съд също е показателен. В една нормална страна като Италия например за подобни думи срещу Джузепе Гарибалди моментално влизаш в затвора и то за немалък период. На Ифандиев обаче нищо не му се случва. Дори напротив, доста българи се влияят от този долнопробен манипулатор и започват да му вярват.
    Нека сега да разгледаме някои от "бисерите" изречени в ефир от антибългарския изрод :
    За Георги Бенковски - бил копривщенски масон, бандит и женкар, а по време на Априлското въстание избягал от страх и оставил Панагюрище в ръцете на башибозука.
    За Ангел Кънчев - също бил отявлен масон, който се самоубил понеже, другите ни революционери щели да го убият заради това, че напуснал общата масонска ложа.
    За Васил Левски - също бил масон, понеже изграждал комитетите на таен принцип!
    За коменданта на Батак Петър Горанов - бил страхливец и подлец, понеже оставил батачени
    да бъдат изклани... сякаш той е супермен и може с магия да отблъсне башибозука и едва ли не той трябва да се чувства виновен, че е оцелял след клането в Батак.
    За Христо Ботев - бил страхливец и не се бил срещу турците във Врачанско през май 1876г., а се е криел
    сред останалите четници от уплаха... затова и на 2 юни той бил убит от хора от самата чета, а не от турски куршум.
    За Захари Стоянов - също бил масон и руски слуга, а неговите "Записки" били преувеличени съчинения.
    Освен това за всичките ни революционери казва, че били руски платени агенти и нарочно вдигнали Априлското въстание за да бъде изклано българското население по поръчка на Русия!
    След тези възмутителни неща изречени в ефир от този подчовек, никой не взе мерки да бъде спряно предаването му, или поне да бъде сурово глобен за да не си позволява занапред такива
    долни слова. Къде обаче е СЕМ - Съветът за електронни медии ? Защо не взима отношение по въпроса ?
    Или може би гръцкото лайно Ифандиев /Менелай/ и други подобни като него отрепки се покровителстват от медийния регулатор щом става въпрос да се хули българския народ.
    Изобщо нещата в България са обърнати с главата надолу - Получаваш хвалби, когато обиждаш и клеветиш български национални герои, а когато защитаваш каузата на своя народ, отстрани се появяват мижитурки като гръцкия циганин Менелай и започват да се гаврят с българската история!

    ОтговорИзтриване
  6. Господине,
    Ифандиев с теорията си за негласуването си е крайно опасен и вреден за българския интерес - точно днес, когато се сласува за Европийски парламент е отново астуален.
    След няколко остри коментара от моя страна в посочените в постинга сайтове - той заряза тази тема.
    А когато публикувах постинга, под койко коментираме - той изтри своята публикация.
    От тогава не съм забелязал да си позволява коментари и писания в тази посока.
    Не знаех, че се газва Георгиос Минелай?
    Непременно ще му задам въпроса за националния му
    корен и името му - при първия случай, в който срещна негова публикация.
    Не знам къде, а и не сочите къде е правил изявленията си за ноционалните ни герои и в какъв контекст за казани, затова не си позволявам да коментирам неща, които лично не съм видял или не знам.
    По принцип не одобрявам охулването, а и кой българин би го приел, на националните ни революционери.
    Благодаря, че взехте толкова обширно отношение на
    проблема наречев Георги Ифандиев.

    ОтговорИзтриване
  7. Истината за гласуването е че трябва да сме активни не само пред урните .По -важно е след изборите как ще се борим избраните политици да не се отметнат от каузата заради която сме гласували за тях.Без значение за кого сме гласували трябва по-активно да се бориме за спазване на предизборните обещания и да търсим отговорност от нашите слуги -народните избраници.Иначе излиза че те са ни лъгали публично и в лицето в рамките на предизборната кампания а ние след това забравяме за техните обещания и дори се мъчиме да ги изкараме че са прави.Явно по този начин се мъчиме да се оправдаваме че не сме направили грешка като сме ги избрали.Но виждаме че щом няма натиск от наша страна започват нещата постепенно да се израждат и вземат застрашителни форми и размери .Така се стига до поява на всякакви безидеини безпринципни коалиции и от тук до ялово управление
    Иначе Ифандиев го уважавам като коментатор наблюдател или както искате го наречете и смятам че достойно изказва своята теза и твърдо я отстоява като я подкрепя винаги с аргументи и цитати от книги статии и др.Винаги е заставал лично с името си и лицето си в ефир и се е борил с аргументи за споделеното от него мнение
    Сега разбирам за гръцките му имена и за съмненията че е свързан с некой от структурите на злокобната ДС.
    Поне досега не съм имал повод да се усъмня в неговата искреност споделена от екрана -винаги се е стремял да бъде обективен и е канел лично засегнатите страни да присъстват в студиото и да могат да се защитят от нападките.
    Освен това подхожда към нещата от християнска гледна точка което е толкова рядко в днешни дни -винаги е търсел прошка,казвал е към изказаното от него да се отнасяме с недоверие и винаги да проверяваме изнесените факти и да ги засичаме по възможност и от други източници Според мен Ифандиев е интелигентен и ерудиран човек,елегантен водещ владеещ англ език до съвършенство, жаден за знания ,който го боли че все още живеем в лъжа и дори националните ни герои и символи в които трябва да търсиме нац гордост и опора се оказват не на тази морална висота която сме свикнали да приемаме безкритично .
    Истината за него е по -мила от всякакви предразсъдъци.Според мен също истината трябва да е водеща и определяща в обществените отношения.
    Пак казвам не мога да го упрекна към днешна дата за нещо което е говорил от ефира а се е оказало че е обратното- а той се задържа на ефир достатъчно месеци
    Единствено се сещам за едно предаване в което трябваше да гостува покойния вече писател Георги Стоев ,който се отказал да гостува в последния момент като обвинил Ифандиев (което той коректно прочете в ефир )че водещия му полковник ли агент ли по линията на ДС нещо го бил заплашвал .Ставаше дума за историк от БАН -Стоян Трендафилов който в интерес на истината не ми е бил никога симпатичен.Поведението му като гост в предаванията винаги е било просташко нагло и не мога да го приема за сериозно за историк от такъв ранг и с претенции.Поради това винаги съм имал съмнения че говори искрено ...

    ОтговорИзтриване
  8. Дами и господа,анонимно коментиращи!
    Благодаря за усилието ви да споделите или
    опонирате на мнението ми за Георги Ифандиев.
    Личното ми мнение, че изборите за парламент и
    повишената активност - доказват по неоспорим начин, че съм бил прав в агресивността си спрямо Ифандиев и по-неоспорим начин бяха изяснени ползата и смисъла от масовото гласуването.
    При ниска избирателна активност - Аамет Циганина щеше да разполага с още поне 10 депутата, комунистите също.
    Тогава за какъв антикомунист се има Ифандиев?
    Кого лъже - себе си, водещият му офицер от КГБ,
    наивните зрители или нас?
    Ифандиев е тлъст плъх в тъмното пространство на червеният мрак.

    ОтговорИзтриване
  9. Каква е истината самоГОСПОД ще реши.въобше не ми пука за този порочен свят,защото той не заслужава добрите хора.А относно Ифандиев той поне се старае да предложи нещо различно за разлика от медийната помия по телевизията

    ОтговорИзтриване
  10. Светът е според както сме го подредили - с Божията помощ.

    Ифандиев е ясен - неговата помия по-вкусна ли е - след като не е позитивна целта и?

    В тази връзка и Азис - също е доста различен.

    ОтговорИзтриване
  11. Ифандиев е прав за едно нещо парите се държат от еврейски групировки и ако симислите че има българси политик дет ще им се опъне много се лъжете кой не верва да се запита що максуел имаше фланелка или т шърт както е модерно с надпис "Цар на България" а колкото до политиците ни не се заблуждавайте че някой без да е агент на дс ще пробие там.А относно дали е равенството между Сащ и СССР верно ами питам се какво ли е правил никсън потомствен масон 1983 година при друг масон Любен Гоцев уж дето бехме едва ли не смъртни врагове с САЩ
    според мен му е писал сценария за възродителния процеа и за "Демокрацията" по късно,а колкото до Чуждите автори Никола Николов колко е чужд и пише че обстоятелствата
    около смърта му са неясни хм по същия начин умря уи Боби Фишер демек умрели от смърт,така че една случайност като се повтори три пъти става закономерност другите чужди автори са били обект на атаки от АДЛ и други организации финансирани от световния банков капитал дори руснаците са направили филм още по комунизма казва се Тайное и Явное има го в замунда или арена вече не помня ма не е публикуван що ли?

    ОтговорИзтриване
  12. Името ми е мийхаил иванов написах горния коментар относно имената ми не искам регистрации в гугъла не ми требат и в фейсбук или кво дае без това ни следят и номерират като добитък

    ОтговорИзтриване
  13. Г-н Михаил Иванов,
    благодаря за коментара ти по темата, която явно е голям дразнител.
    Най-страшно е когато се говори с полуистини - имам предвид фамозната личност Г. Ифандиев.
    За мен този казус е приключен.
    Вече дори и не следя изявите му - разводниха се в маниакалния му мерак да доказва нещо, което не се доказва с препратки към публикации в издания.
    Що се отнася за червения гестаповец Любен Гоцев - дълбоко се съмнявам някога да е защитавал какъвто и да е български интерес.
    Убеден съм, че е вербуван агент на КГБ още, когато е бил мл.лейтинант.
    От друга страна факта на срещата му, за която говориш, ако такава действително е осъществявана - това за сетен път доказва пълното безроздство на кумънизките гаулайтери и на какво всъщност се дължи окаяното състояние на народа и държавата. Обаче в интерес на някоя чужда страна - рубладжийският меркантилизъм е безспорен факт.
    Благодаря за коментара ти!

    ОтговорИзтриване
  14. Господин Тодоров благодаря за отговора все пак мисля че той цитира хора познаващи Юдейската душевност много добре .Аз когато за пръв път прочетох григори климов ми стана странно ама после оглеждайки се около нас наистина има резон ако знаете руски или английски аз понеже съм над 40 учих руски в гимназията четох "божия народ" и наистина въпреки че Ифандиев публикува чужди мнения аз се разрових и открих чудовищни престъпления извършени от евреи включително срещу евреи пример Давид бен гурион взривява кораб с около 1000 пасажери поел вместо към израел към мадагаскар Колкото до хитлер нали знаете че канцлера долфус е убит заради документите уличаващи еврейския произход на фюрера дейвид айк ги публикув и поиска да го осъдярт ако могат ротшилдови а те не съдят значи има нещо гнило и съм склоненда вярвам на климов че евреите събират дегенерати от всички раси около тех особено от нашата един читав нема дет са събрани там а загласуването мисля че наистина ако не гласуваме евросъюза че ни назначи генерал губернатор та така поне само един да гепи че то сега секи кой добара власт и положениевесели празници - Иванов

    ОтговорИзтриване
  15. Чел съм тези теории.
    Но това няма нищо общо с тезата ми за Ифандиев
    и причината поради, която го ингорирам.
    Весела Коледа, г-н Иванов!
    Бяхте интерест събеседник!

    ОтговорИзтриване
  16. Ифандиев е тривиален доносник на МВР през Соца. Без публикации в досиетата става ясно от собствената му автобиография,за подвизаването му в Слънчев бряг преди 1989 година.Как различно да се мотивира,че някакъв неизвестен никому студент във ВИНС, ще е акредитиран в пресцентъра на "Златния Офрей" и ще придружава западните певци,музиканти и композитори...
    От тогава е добрата му квалификация на клеветник.

    ОтговорИзтриване
  17. беше ми интересен-не приемах безрезервно всичко.но...,родом съм от батак пък съм и психиатър,което ми дава възможност да търся нормалпсихологичните реакции по време на априската епопея.давам си сметка,че ифандиев е или болен мозък,или целенасочено интерпритира историята,защото по отношение на въстанието в батак съм по-информирана.така,че съм затруднена в оценката на явлението"ифандиев"

    ОтговорИзтриване
  18. За съжаление не познавам позицията му по въпроса за априлското възстание и не мога да коментирам.
    Бихте могли да кажете Вашата.
    Дова донякъде ще изясни нещата.

    Честита Нова Година!

    ОтговорИзтриване
  19. представя априлското възстание като една конспирация на руската империя,на масоните ипр.,в която съвсем съзнателно участвуват водачите.скверни името на петър горанов,ръководител на възстанал батак,като прави елементарен извод ,че щом е учил в петербулг-е вербуван.истина е ,че на оборище е изисквал от бенковски,заедно с др. интелигенти план за действие.когато по косвен път научаваме ,че възстанието е избухнало-2 седм. по късно,защото водачът в пещера скрива "кървавото писмо",п. горанов изпраща парламентьори, за да получи инструкциши.но...уви,възстанието било потушено.наоколо са седем мюсулмански села,и единственото,което са можели да направят ръководителите,което и сторили,да изведат населението в планината,а самият п. горанов спасил над 700 човека.естествено е имало противоречия-някои от първенците водили преговори,дали откуп,имали думата на ахмед-ага и пр.ифанд. прави втори елементарен извод,че ако са слушали чорбаджиите,нямало да я има кървавата драма.въобще,принизява цялата епопея,до една авантюра на луди глави,слуги на св. конспирация,а народа заблуден и наивен.ифанд. влиза.в доста противоречия по отношение на цялата възрожденска епопея,но нещата са доста обширни.идеята ми беше,че печели интелиг. аудитория с нестандартното симислене,създава впечатл. на голям ерудит,и аналитичен ум,и пр.аз нямам категорична версия за ифандиев,пък и това би било грях.

    ОтговорИзтриване
  20. Някъйде по-нагоре в коментарите се казва, че не е етнически българин, а има гръцка жилка.

    Какво можеш да очакваш ог грък към нашите болезнени исторически въпроси?

    Георгос Менелай.

    ОтговорИзтриване
  21. г-н тодоров,да се върнем към началото-кои са за вас "другите"?.поне до идването на царя,двете фракции на бкп-сдс и бсп единодушно гласуваха законите за ограбването-зунковете,за частните банки и тодор вълчев-откъдето се пръкнаха кредитни милионери и хиперинфлацията,за масовата приватизация,законите за връщането на земите и горите-в идеални граници,а не в реални,с двама свидетели при все ,че още през 1933г е бил оформен кадастър и всеки наследник можеше да получи информаци срещу 10лв. и 1 час чакане в топогравския и-т,който се намираше в троян.от там дойдоха заменки и злоупотреби,въпреки че закона за рестит. на горите бе приет по времето на и.коствов,но...единодушно.е...,и аз гласувам за по-малкото зло,но демокрацията-перафразирам,е общество при което глупаците гласуват за мошенниците.помислете само-има ли какво повече да измислят идеологиите от 10те божи заповеди.

    ОтговорИзтриване
  22. Георги Ифандиев е изключително продуктивен участник в обществения живот и по тази причина нямам възможност да следя всички негови исказвания и коментари. От това което съм чул от негови авторски предавания разбирам ми е станало ясно той против кого е - но не ми е ясно той кого подкрепя. Не, не е достатъчно да бъдеш против някого - необходимо е и да изразиш ясна позиция по това кого подкрепяш. Ифандиев винаги оплюва мъдреците от Сион - никога не е казал лоша дума за тяхното създание тамплиерите. Според мое убеждение именно тамплиерите създават Османската империя. Еничарският военен орден на Осменската империя е точно копие на тамплиерите и неговите цели са точно целите на които са на тамплиерите. След като Ифандиев оплюва мъдреците от Сион - това означава че подкрепя антихристите тамплиери. Това пък въобще не му се връзва с антихристката позиция срещу евреите. Антиклеветническата лига на антихристите в Европа е създадена именно срещу мъдреците от Сион. Кого подкрепя всъщност Ифандиев - еничарите-тамплиери на Османската империя ли - въобще, психиатричен случай.

    ОтговорИзтриване
  23. До автора на писанийцето: И ако има еврейски заговор, как си представяш, че ще "стане доказването му"? Като се изправи израелският президент пред ООН и каже "Да, признавам, че има еврейски заговор !"

    ОтговорИзтриване
  24. 09 януари 2010 10:30
    Анонимен

    Господине,
    "другите" са червените гестаповци от ДС и номенклатурата на БКП.

    Ние сме народа.

    Що се отнася до 10-те Божи заповеди - та са в основата на цялата съвременна европийска цивилизация. Те са неудобни само на комунистите и атеистите - между тях няма разлика.

    Ако намирате разлики - бъдете добър да ми ги обясните и изброите.

    ОтговорИзтриване
  25. до - mediator37


    Не знам има ли еврейска завера.
    Аз мисля, че има комунистическа против България от 100 години.

    Етническата окраска е за колорит.


    В Бългяария са страшни руските попълзновения и нейната пета колона у нас - българснките комунисти.

    Това е.
    Другото е за пред хората - промиване на мозъци.

    ОтговорИзтриване
  26. Ифандиев липсва много на обществото ни.Той толкова много на нас и света каза,че едвали някой така би ни въздействал и по-важното ни показа ;обратната;страна на официалната теза.Дълбок поклон и благодаря ,че накара един да прозре за нас ,света ... всичко.БЛАГОДАРЯ , че ни показа пътя!!!!

    ОтговорИзтриване
  27. Скъпи мой сънародници, оглеждате се като слепи котенца за цицката на мамма. Който я захапе не пуска докато не се набозае, но толкова колкото му трябва - котето. Ние хората захапем ли цицката преяждаме и пак не пускаме.
    Скъпи мой слепи котенца, вие дори за миг не допускате в какъв илюзорен свят живеете. За съжаление никога няма да се събудите за това не правете излишни усилия.
    Някой хора се раждат мъдри, някой помъдряват в процеса живот, а еврейте се раждат погрижени и се научават да се грижат за тези които идват след тях. Това се нарича придобита мъдрост и адаптираща се с времето.
    Ифандиев е абсолютно прав, колкотоо това и да не ви харесва, факт.
    Прочете книгата на Любомир Петков - Тайният План древен египет Париж и някой неща ще си дойдат на мястото в расъжденията ви.
    Цар Соломон наистина е велик.

    ОтговорИзтриване
  28. Не знам.
    Мисмя, че на българчетата най-много им пречат българчетата.
    Да оправим нашата си измет - т.е. нас си,
    па да видим може ли някой да ни влияе отрицателно.
    Не ми липсва Г.Ифандиев - историята и нещата от нея са ясни на много хора.

    ОтговорИзтриване
  29. цялата тази полемика е преливане от пусто в празно. Бихме могли да продължим ддискусията,ако в интернет се публикува пълният текст на кабала,мишна ,мишна-тора и особенно на талмуд.Тогава бихме могли да спорим дали иудеизъм и нацизъм не са синоними. За съжаление,текстът им енедостъпен дори за обикновените евреи,какво остава за гоим.

    ОтговорИзтриване
  30. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  31. До -Анонимен от 13 септември 2010 09:50


    Господине - прав сте - преливаме от пусто в празно.
    Мероприятието с кодово название - Г.Ифандиев - приключи. За сега.
    Като наближат изборите - отново ще цъфне.

    Ционизъм , нацизъм, комунизъм - идеологии вредни за развитието на човечеството и трябва да се забранят, но това никога няма да се случи.

    Знаете ли защо?

    ОтговорИзтриване
  32. Много ясно,че Левски и Ботев не са това което се представя в манипулираните учебници по история.Вие на това което прочетете и ви кажат ли вярвате или на собствения си ум.Българите винаги са били прост и див народ в което няма нищо велико,в Златния век на българия няма пряко замесени българи.За 500 г колко хора са си спомняли свободата като поколения,а някакви обучени терористи като ония двамата и други са тръгнали да освобождават за да цъфнем и вържем сега.

    ОтговорИзтриване
  33. Просто кажи кой си, а не се крий зад анонимната безличност.

    Коментара ти се нуждае от специален коментар.

    ОтговорИзтриване



Коментарите са Ваша отговорност

Блогове, които следя