Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

сряда, 12 октомври 2011 г.

Бат`Бойко и Бат`Арни партньори в "Непобедимите -3"!!!






     Стана известно от последните новини на CBS, че събраните в България екшън звезди: Бат `Арни, Брус, Слай и Чик Норис са решени след приключване на снимките за поредното си кино приключение да го удължат веднага с още един епизод тук в България, като се включат и по-голям кръг от местни звезди от шоу бизнеса.
В ексклузивно интервю на голямата четворка за предаването на Дейвид Латерман Шварцинегер надълго и нашироко откровеничи:
     - "Прекарваме си фантастично с Брус и Слай в България! Тук е готино, има хубави хора и добра храна! Запознах се с колегата - действащия Премиер на тази великолепна страна, който ми даде автограф. Човека има излъчване, харизма и визия. Положих доста усилия и с голям труд успях да го убедя да участвува в главна роля наравно с нас в следващия епизод на "Непобедимите - 3". Той е наясно с всичките тънкости на занаята - видяхме епизоди от неговите телевизионни изяви в действителни събития случили се в тази страна. Единственият проблем е, че се колебаем с подзаглавието на серията между: Октопода, Килърите, Опасните и подобни, но това е дребна работа." Действието на филма ще се развива около строежа на една магистрала в Далечния Изток, а родната звезда ще се превъплъти в положителната рола на шеф на Асфалтова база.
     Както се вика - дай Бог - всеки му!

Няма коментари:

Публикуване на коментар



Коментарите са Ваша отговорност

Блогове, които следя