Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

вторник, 12 юни 2012 г.

НРБ и СССР - напред към светлото бъдище!



  


     Две страни една цел - или нещо подобно, беше  особено надъхващ и пращящ от интернацинализъм до последната си буква  лозунг от незабравимото ни и скъпо соц. феодално минало.
     Някой да не знае кои са тези страни?
     Някой да не помни каква беше целта?
     Кой може да оспори, че този партиен повик не се е внедрил достатъчно дълбоко в недрата на живота български и не продължават да ни го натрапват днес?
     С какво днес се различават двете страни от това, което са били и кой си мисли, че някогашните зависимости между тях не са в неразрушима сила?
     Май само нюансите на нашенската сивота е малко по-ярка от руската.
     Чета из целините на руските електронни медии и разбирам, че там хората са недоволни от нещо, че излизат на улични протести, на някакъв 
"Марш  миллионов" , а червеното гестаповче Володка  Путин приел такъв драстичен закон против несанкционираните публични прояви на крепостните си селяни, че Чичо Джо би му завидил чак, ако беше жив.
     Тук всички са доволни и тръпнат от неизживяни от никого преживявания - затова и д-р Борисов няма да прибегне никога чак до такива крути мерки да ограничава у нас правото на протести на безропотната и кротка добре стрижена овча маса.
     Ми няма причини.
     А целта е ясна -  заветите на четворния член!!!


    

             



Таратор :: НРБ и СССР - напред към светлото бъдище!
  Човек дори добре да живее - не може без rock`n`roll!
Free counters!

Няма коментари:

Публикуване на коментар



Коментарите са Ваша отговорност

Блогове, които следя