Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

вторник, 16 ноември 2010 г.

Да си възпиташ кученца





         В една статия (http://www.svobodata.com/page.php?pid=4389&rid=154) са  посочени лансираните пет гомеми лъжи на Б. Борисов и Путин свързани с ползите за България от газопровода "Южен поток", като част от четворния шлем, който е на път да се превърне наистина в четворен член - за България.
     Всеки може да я прочете и си  направи изводите сам.
     Статията завършва с въпроса отнасящ се за бъдещето на настоящия ни Премиер: "Дали пък не подготвя неговата сделка и неговата позиция(автора има предвид кариерата на Шрьодер) и за себе си?"
  
     Определено - не!

    Той вече получи авансово всичко, което му се дължи във вид на плащания по охраната на обекните на Лукойл у нас.

     Това е корупция в особено големи размери.

     Рапона Бойко отдавна е купен, както посочих в един свой постинг (
http://boristodorov56.blog.bg/politika/2009/03/02/boiko-borisov-i-vynshnata-mu-politika.298085)още преди две години.

      Как мислите, на черният му колан ли сваля шапка Путин та да му даде такъв доходоносен бизнес ? Някой може би си въобразява, че това е факт  без санкцията на Кремъл?

     С какви пари мислите се направи Герб?






Да си възпиташ кученца

1 коментар:

  1. Аз не съм убеден, че Борисов е купен точно от Русия. Че е купен (и той, и цялата му клика) - това въобще не подлежи на никакво съмнение. Но според мен той е купен по-скоро от ЕС, вместо от Русия. Затова и много стриктно се съобразява с интересите на Европа, но не бръсне за нищо родните обществени интереси (според българските управляващи от всички политически спектри, всички останали сме им длъжни да им плащаме данъци и осигуровки, без да имаме абсолютно никакви изисквания към тях, какъв резултат ни дават за парите, които ни вземат).

    ОтговорИзтриване



Коментарите са Ваша отговорност

Блогове, които следя