Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

понеделник, 21 ноември 2011 г.

Докога на Всите светии все другите ще са му виновни?!!!




 
      "Синдикатите също носят отговорност, че толкова много години са виждали как влакът лети към пропастта, а не са протестирали."
       Доколкото си спомням - не избрахме синдикатите да ни управляват, а Гербаво правителство, което според Конституцията на тази страна носи цялата отговорност за едно-друго, а според Св.и св. Бойко Борисов - за нищо, на всичко отгоре всички са му длъжни за нещо по някакво негово си право и правило останало му в таабетите от мутренско време.
      Аман от тези железници, вече! Намаляването на броя на работещите в БДЖ е повече от неизбежно при положение, че икономиката ни не работи на минимум натоварване и не използва железниците. Големият въпрос е: -  какво правят Всите светии Бойко и Борисов за да работи икономиката, която да натовари железниците?
      Шербетчийските приказки, в които един път синдикатите, друг път министрите, трети лошия материал са му виновни - вече омръзнаха на всички и показват колко е некадърен св. и св..
      Па да си го понасят онези дето го избраха.
      Едно време същите идиоти избраха Виденов после го гониха с камени.
      Пак ще е така.
      Трудно увира коравата и тъпа българска чотура.
      
      Що се отнася до вдигането на пенсионната възраст повече от ясно е, че този ход не е  спасението при липса на приходи от икономическия срив, който няма как да бъде ограничен от личности с борчески мурафети и волунтаристични изцепки в стила на вуйчо му - правешкия копанар.
      Играта с пенсионирaнето на хората и стимулирането на работещите пенсионери е един измислен похват, който отдавна нанася страхотни поражения и не знам по какви причини политици, синдикати и разните анал.лизатори се правят, че не съществува.
Не е ли повече от ясно, че работещите пенсионери заемат местата на младите хора?
Не е ли още по-ясно, че работодателите ги предпочитат пред младите хора, не защото са по-ефективни или можещи, а защото могат да си позволят да им плащат прекaлено ниско труда им?  Това си е нелоялна конкуренция и дъмпинг, които са част  от причините за демографския срив  и катализатор за емиграцията на младите хора у нас през последните 20 и кусур години?
     Ще прогледне ли някоя управляваща свиня, политическа измет, синдикална хрътка или каквато, и да е вегетираща върху тялото народно - гнус?
     Ще се реши ли този национален  катаклизъм в България?!!!
     Това е един от въпрос на въпросите за днешното време - работа за младите хора - тук - у нас, сега - в България!!!



Няма коментари:

Публикуване на коментар



Коментарите са Ваша отговорност

Блогове, които следя