Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

четвъртък, 17 ноември 2011 г.

Имаме ли държавници или всички са рубладжийски мекерета?


   





     Сюрпризирани сме да разберем, че скъпите ни "братушки" ни виждат в единно държавно обединение заедно с Русия, Беларус, Казахстан, Финландия, Унгария, Чехия, Монголия, Виетнам, Куба и Венецуела в някакъв нов Евразийски съюз.
    Ощастливени сме да научим, че:  батька 
Владимир Путин   бил рекъл в изблик на бълнуващо откровение: "Който не съжалява за СССР, няма сърце, който мечтае да върне СССР, няма глава" и с мерак добавил : "А който се съмнява, че ще създадем нов съюз - той е просто глупак".
     Ясно е, че ЧК, вземайки отново и завинаги властта в Кремъл в лицето на червения гестаповец Володка Путин, вечно ще мечтае за времето и размаха на Съветска Русия с ник Ссср, но май малце се е поотвил сънувайки отново България в пределите на своите граници.

    Тук му е мястото да попитаме и получим ясно отговор от св.св. Бойко и Борисов - не е ли време да каже нещичко по въпроса, освен ако не е решил да остане в историята като последния български премиер на Третата Българска държава. Във втория случай - ние пък ще се поопитаме той да премине в историята, а България да си остане и след него.

     За да очертая перспективите   за бъдещото  развитие  на България ще сложа за ориенти една програма минимум - дано кремълските гаулайтери и българските им свиркаджии се поусетят, че този път няма да се повтори септември`44
.


                   Ето програмата:

   
 









.......................................................................

Човек дори добре да живее - не може без rock`n`roll!

Free counters!

Няма коментари:

Публикуване на коментар



Коментарите са Ваша отговорност

Блогове, които следя