Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

неделя, 11 декември 2011 г.

За страстите български




   

      Голема работа сме тва българете!
      Яки, здрави, велики!
      Еша ни няма!
    
      Решили паметник на Василия Левского да вдигнат - толкова висок, че чак до небесата да стига - 150 метра! Барабар с виртуалния информационен център са предвидели и интерактивен музей, изложбен комплекс, ресторант, и място за отдих..
     У-хаа, направо - чудо на чудесата!!!
     Право в книгата на Гинес ще ни мята този колос, който некакви патриоти от свиленградска родолюбива фондация  решили за чудо и приказ да  грейне на главния път Е 80. Да завиждат чужденците и се маят на многотията, и големията българска!
     Аферим, браточки, ашкоулсун! Убеден съм, че най-активно в спонсорирането на проекта ще бъде местното мастито митничарско тело - та сърцето на кой българин нема да трепне при мисълта за паметник на Апостола?!!!
     Така си е - кой българин ще е против паметник на Апостола! При това такъв грамаден и толкоз помпозен - нищо, че България нито е чиста, нито е свята, а просто республика.
     Нищо, че сигурно на центъра на Свиленград се пъчи в метал или гранит гордо никой звездочел руски автоматчик.
     Какво от това, че над София доминира гордо окупатора български.
     Голяма работа, че над Пловдив, над всеки град и паланка се извисява по един Альошка размахващ кървави чукове и сърпове на всеобщата ни робска същност и хвърля сянка над нас, но не може да скрие следите от бича.

     Чудесно е, дори прекрасно, да лъжем ефектно чужденците хвърчащи по пътя Лондон-Калкута - от и към Ориента, че тачим Васил Левский като Апостол и Завета му на най-големия светец български...

     Откриването на паметника на 19 февруари - естествено...

      Лентата ще реже Бойко Борисов.

      Апостоле???







Няма коментари:

Публикуване на коментар



Коментарите са Ваша отговорност

Блогове, които следя