Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

вторник, 3 април 2012 г.

Перушинест хабер или Кървавото писмо на Анонимните



  



  
  
"Ние, от Анонимните (България) съобщаваме, че на 16.03.2012 г. ще блокираме сайта на министерството на земеделието и храните на република България (http://www.mzh.government.bg/mzh/bg/Home.aspx) за половин час.
     За това че правят живота ни по скъп с едно яйце.
     И ако след това не направите нищо за намаляването на цените на яйцата ние ще пуснем свободно в интернет документи,  за които вие не искате да се знае.
"




        
Ма те са си съвсем блокирали в Министерството и без вас, бе момчета и момичета!
     Наясно ли сте, че цените не ги определя Министър Миро - той само ги разглежда по пазари и молове, и плаши като Пейо и Бойко гаргите.
     Макар да е длъжен да създава среда за производство на качествени и евтини  яйца или поне за достатъчен внос, който да блокира традиционното Великденско  ограбване на раята.

     Поне бъдете благодарни - вече кокошкарите са обгрижени.
    
Не знам доколко кокошките  са щастливки, ще питам некой бройлер натъпкан с набухватели и химическа баластра, но българчетата определено са семпли нещастници, а  фиксираното им  състояние на кататония и ментален ступор явно им доставя непрекъснато огромно  удовлетворение и перверзен кеф.

     И накрая - малко критика - да им спирате сайта за половин час, струвами се  не  добре премерено - едно кафе като хората не могат да пийнат през това време министерските чиновници - но е достатъчно да  си пооправят маникюрите и освежат фасадите, за което ще ви благодарят искрено и анонимно!

     Дерзайте, Министър Миро е веселяк и Калинки-Малинките - тоже!






Човек дори добре да живее - не може без rock`n`roll!
 Free counters!

1 коментар:

  1. А, министерските сайтове се пооправиха. Как бяха блокирани преди години. Отвсякъде те съветват да прочетеш в сайта им, а те самите не могат да намерят къде да четеш ...

    ОтговорИзтриване



Коментарите са Ваша отговорност

Блогове, които следя