Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

вторник, 14 януари 2014 г.

Приказки от 1 001 нощ. Предимно за наивници!










     Бсп щяла да се разпада!
     Кога?
     Как?
     Не, че ще голям мъка за народа това сакрално събитие или, че истински се случва.
Абсурдно е да се твърди, че инструмента за ограбване и управление на България създаден гаулайтерите на комунал-онанистическата партия и червените гестаповци от ДС е пред изчезване. На какво основание? Къде са аргументите за това?
     Ресурсът им е огромен.
     Те могат да трансформират политическите партии, както си пожелаят и да ги изкарват на показ във формат удобен за консумация от промитите лумпен пролетариатски акъли и издивелите от немотия текезесари.
        Нима примерите със съществуването и функционирането на ДПС, Атака и всички, вече забравени, леви формирования не са доказателство за това. Нима генезиса на Герб, залитането му към Гоце Пърламанов, самото Абв-гъ-зъ, и излиянията на "откровената" Т. Дончева не са генерирани в лабораториите на рицарите на плаща, камата и крадения лев?
      Ще сме доста наивни да не си спомняме всичко това и да се поддаваме на огромното активно мероприятие за разчистване на мършата на умрелия от преяждане кон Бсп и насаждане на нови аромати в политическата ни бакалия?
      Всичко, което няма логична и публично заявена причина за съществуване следва да се приема за продукт на задкулисието  - до доказване на противното!

      Само ясно изразената и публично афиширана дясна антикомунистическа русофобска формация, която убедено и убедително заявява, че има намерения да промени из основи Третата комунал онанистеческа Конституция на Втората Българска Республика, следва да се аплодира.

      Такава, в политическото пространство, все още няма







 


___________________________________________________________________________________________________________________________________________

Няма коментари:

Публикуване на коментар



Коментарите са Ваша отговорност

Блогове, които следя