Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

неделя, 18 февруари 2018 г.

Ген. Христо Луков или за истините в историята




      Ген. Христо Луков е български национален герой.

      Този факт се оспорва само от онези, които са се борили против Царство България с оръжие в ръка и отроците им - политическите проститутки платени от комисионните от кремълските енергийни проекти у нас!

      Не могат да дават оценка за него разни ционистки, комунал онанистически и нацистки организации, оценяващи го през призмата на идеологиите си и престъпленията си към нацията.

      Конфликта около личността на ген. Хр. Луков и делата му се раздухват поради липсата на истинска оценка на политическата система в Царство България, осъждането на платената от чужда държава терористична дейност на шепа криминални престъпници, мародери и нехранимайковци. 

     У нас все още битуват неревизираните в Историята на България клишета от времео на соц. феодализмата насадени със сленга на пещерните комунал онанистичеки примати и непоринати до днес в посткомунистическото ни ежедневие.

     "Антифашистката" "борба" е измислена за да оправдае престъпленията на шайката криминали занимаващи се с незаконна подривна дейност против Конституционното устройство на Царство България - доказано по заповед и финансирана от СавеЦкия саюз!

     Днешните преименували се комунал онанисти и следовници на Правешкия копанар, но подвизаващи се със същия си акъл, мурафети и похвати упражнявани в традицията на най-злостния ленено-сталинизъм - говорят за въоръжена "борба" против фашизма и капитализма в Царство България - сякаш това им е от Бог дадено право и не е незакоен тероризъм, и мародерство - не само според сегашните критерии, но и според тогавашното действащо законодателство - Закон за защита на държавата и Закон за борба с горките разбойници.

     Комунал онанистическата паплач и клакьорите им трябва задължително да се остракират от нов Закон за защита на Държавата.

     Вечна слава на героите!








___________________________________________________________________________________

Няма коментари:

Публикуване на коментар



Коментарите са Ваша отговорност

Блогове, които следя