Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

четвъртък, 31 май 2012 г.

Изявление на Атанас Атанасов във връзка с паралелното разследване на обстоятелствата около смъртта на Мирослава Николова от Перник

      Изявление  на Атанас Атанасов във връзка с паралелното разследване на обстоятелствата около смъртта на Мирослава Николова от Перник      "Алтернативната парламентарна комисия по случая със смъртта на Мирослава Николова от Перник обяви доклада си. 
      Изнесените факти и изводи са шокиращи.
      Реакциите на медиите са очаквано предпазливи. 
     Очаквано заради тежката зависимост на повечето от властта.
     Аз като първа реакция искам да спра вниманието на обществеността само върху един факт:     
      - При обявяване за смъртта на Стойчо Стоев /Чочо/ МВР незабавно нарече това събитие самоубийство. Поради възникнало съмнение за верността на това съобщение лично премиера Бойко Борисов заяви, че ТОЙ е разпоредил да се вземат т.н. "натривки" от ръцете на жертвата и придружаващите полицаи. 
     Сега какво излиза, че по ръцете и дрехите на "самоубилия" се Чочо няма барутни частици, защото.... материалите, с които била извършена експертизата се оказали некачествени! 
     Айде, де. 
     За канарчета ли ни вземат. 
     Сега ако има опозиция и журналисти Бойко навсякъде трябва да бъде питан как лично от него разпоредената експертиза се оказа извършена с некачествени материали??? А на мен едно птиче ми сподели, че по ръката на един от служителите на ГДБОП, който е бил в апартамента при настъпване на смъртта на Чочо, направената "натривка" е дала положителен резултат...
      Може би защото е била направена със същите некачествени материали.
      Господи, тези както са я подкарали докъде ли ще стигнат?!"
.

Няма коментари:

Публикуване на коментарКоментарите са Ваша отговорност

Блогове, които следя