Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

сряда, 27 февруари 2013 г.

Кой не иска нова Конституция?





     Новата Конституция, която би следвало да смени политическата и съдебна система, е необходима на гражданите на тази страна - като дружбата със Ссср за всеки комун. онанист.
     Не е важно какво иска този или онзи от политиците и как защитава идеята си за нова Конституция. Нито действията на тези политици до сега. Нито какво ще са бъдещите им действия. Всички тези фактори не могат да бъдат определящ критерий за решаването на казуса има ли нужда от нова Конституция или не! Още по-малко аргумент за обосноване на противното мнение!

      Тълкуването на хипотезата за нова Конституция в тази плоскост е манипулация на лумпените, безмозъчните акселерати и издивелите от нищета пенсионери.
     Както се вижда и усеща от всички непредубедени хора необходимостта от нова Конституция се отрича или не се коментира само от Герб и Бсп.
      Лично аз винаги съм твърдял, че тези две партии са двете фракции на комун. онанистическите гаулайтери от близкото минало и техните червени гестаповци от ДС!
     Едните са от клана на правешкия копанар, а другите са от клана на безродника Луканов или иначе казано-  съответно от Първо ГУ на ДС и Шесто ГУ.
     Днес канибате се ръфат зверски и невинните крещят от болка!
     Новата Конституция би била опит за освобождаване на народа от комун. онанизмата - ако това не се разбере от хората на улицата и протестиращите - пишете я бегала Българийката ни.








.

Няма коментари:

Публикуване на коментар



Коментарите са Ваша отговорност

Блогове, които следя