Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

петък, 22 март 2013 г.

"Героизмът" и псевдо нищетатата на комун. онанистическите хайдуци преди 9.IХ`44(Раздумки из Фейсбук)


     Jordan Gantchovski:   
   "Комунист от факти не разбира. 
     Такива неща имаме в архива за комунистическите престъпления и наследниците им, че в бъдещите учебници по история ще има цели раздели. 
     Вчера на стената на Ваня Добрева бяха започнали отново словоблудства за това какъв герой е детето Димитър Трифонов в комунистическта пропаганда известен като Митко Палаузов.
     Обясних им как точно е станало излизането му в Балкана и им казах, че дете поставено като мишена от родителите си не може да е герой, а жертва, а родителите му престъпници.
     Елементарно и всеки го разбира - освен комунистите. 
     Дори в щаба на така наречената НОВА никога не е имало директива да се извеждат деца мишени в Балкана.     
      Но какво става? 
      Следвайки партийната тайна Трифон Палаузов не казва на жена си, че има нареждане да излезе партизанин. Като го видяла, че приготвя багажа си тя се усъмнила, взела детето и тръгнала в тъмното след него. На Бакойски баир, където била срещата щели да ги разстрелят, защото в тъмното мислели, че води опашка след себе си. Чудели се какво да правят и решили да ги вземат и тях. 
     Това всички габровци го знаят.
     Само комунистите пълнят главите на хората с глуми.   
     Какви герои са ми е ясно. Четири години все пак съм бил бюро до бюро с Давид Овадия и той ми е разправял за какво става дума. 
     Затова, че е издал "героизма им" диванета-партизани от Пловдив са го заплашвали, че ако отиде в Пловдив ще го разстрелят. И става дума за 84 -85 година.
     Наско Свиленов, когато работихме в Литературен фронт се завърна един път от представяне на книга в Пловдив и ми каза, че партизани на веослушание се заканвали на Давид. Той изнесе за героичната руска подлога Дед (те си го разстерляха сами) за жестокостите, за аморалното и криминално поведение, което няма нищо общо с това написано в книгите. 
     Димитър Иванов(Гестапото*) да каже защо е следил Давид и да извади досието му - да видите за какви диваци става дума."

                          * * * * *

      Гестапото - добавката от мен
 

Снимката с  главите на шумкари от   шайката "Антон Иванов", които заловените другарите  им отразяли преди това - за да се избавят от тях и, която комун. онанистическата пропаганда представяше в лъжлив пропаганден контекст.
1 коментар:

 1. Invitation - inglês
  I'm Brazilian.
  Spent reading here, and visit his blog.
  I also have one, only much simpler.
  I'm inviting you to visit me, and if possible follow together for them and with them. I always liked to write, expose and share my ideas with people, regardless of class Social, Religious Creed, the Sexual Orientation, or, of Ethnicity.
  To me, what will interest is our exchange of ideas, and, thoughts.
  I'm there in my space Simpleton, waiting for you.
  And I'm already following your blog.
  Strength, Peace, Friendship and Happiness
  For you, a hug from Brazil.
  www.josemariacosta.com

  ОтговорИзтриванеКоментарите са Ваша отговорност

Блогове, които следя