Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

понеделник, 10 март 2014 г.

Великден'2 014 и педирастията на "светия" "синод" на "българската" "православна" "църква"







      БПЦ нито е българска, нито православна, нито църква!
     Онова, което изразява тази абревиатура е сбирило на неизлечими нравствени, физически и ментални миазми - скупчено около т.нар. "свят" синод на ченгесарите назначени от ДС  за педерасти митрополити.
     Тази непорината византийска воня, заедно със съгласието за  антибългарския акт за премахването на паметника на Антим I в Одрин, разреши в българските църкви за бъде служено на гръцки език и по този начин изсраха едно голямо педалско лайно върху резултатите от борбите за Национална независимост и Българския Великден!
     Това е не само национално предателство - това е отказ от всякакво човешко достойнство!
     Вече спокойно мога да стана мюслеманин и няма да разреша да ми избодят   единствено око оставено ми преди хилядо години!
     Антим l е казал: "трупът на пастира трябва да падне там, дето пада народ и войска", труповете на уродите, които се погавриха с паметта на този светец не трябва да се допускат да бъдат заровени на българска земя - те не го заслужават!

    Боже, не им прощавай - това са скотове в черни премени!

    Кому служите юродиви молоумници от  "светия" "синод" на "българската" "православна" "църква" и какво ви дава право да се наричате българи?








.

Няма коментари:

Публикуване на коментар



Коментарите са Ваша отговорност

Блогове, които следя