Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

четвъртък, 20 януари 2011 г.

Въпроси на посоки в мъглата(или къде се крие човека с каскета)

              

      Записите на прословутите бираджийски СРС-та са направени по искане от прокуратурата и са си напълно законни. Това, което чухме е, разбира се е презапис, за който може да се твърди, че е незаконен. Дори не е необходима специална експертиза.
     Ще ни обясни ли някой как така от пазителите на властта потекоха вторичните записи?
     Тези СРС-та да не ги държат във фоаето на прокуратурата на разположение на всеки който влиза и излиза от там?
     Трактора май го гепиха точно преди 1 година - през януари, а записите, както всички разбраха са правени през м. март 2 010 год. Този човек Алексей Петров - голем гад се оказа - през стени минава и се телепортира като извънземен.
     Не трябва ли да се проверяват паралелно и двата записа, но от независими експерти в чужбина?  Това и  направиха, само че там изпратиха познатият ни презапис.
     Самата  експертиза, официално оповестена, не дава точно и ясно заключение манипулирано ли е съдържанието на записа - точният израз е:"...
биха могли да се дължат на манипулация върху звукозаписите..."
     Бързичко се обявиха "резултатите" за да може да се облегне на тях ББ при вота на доверие.
     Някой има ли идея какво следва да се случи, ако експертизата в чужбина направи заключение, че записите не са с манипулирано съдържание - т.е. това, което го чуваме си е казано?
     Дали Дачков е записал както и колкото трябва необходимите думички при разговора си д-р Б. Борисов, които той отрече да е казвал, щото си мълчал? (Този човек е с каскет и от дълги години прави записи, но не е Пощальона Х)
Въпроси на посоки в мъглата(или къде се крие човека с каскета)

Няма коментари:

Публикуване на коментарКоментарите са Ваша отговорност

Блогове, които следя