Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

петък, 7 януари 2011 г.

Хард порнографията като политически PR





                    " "То,  кат' ти   умре   х*я  -   п*тки   бол".




     За малко хора е важно кой стартира тази гавра с властта и измислицата наречена държава, защото на всички отдавна им обръгна от публично изречени простотии на уж държавни мъже.
      Какво ли не чухме - уйовци, шибани народи,шменти-капели... Въпросът съвсем не е в речника на официалните представители на държавата, макар, че това съвсем не е без значение. За нас е важно да знаем какво предизвиква каруцарската несдържаност  подтикваща ги към неспазване на  публично приличие от тях.
     Ако се замислим за случая с публикуваните записи на разговори и реакцията на властта ще видим как искат да промият мозъци и да тласнат общественото мнение  в посока удобна за егоизма на д-р Б. Борисов. За него не е важно, че има някакви протежирани от протежето му Цецко Физкултурника, а кой, защо и как е направил записите.
     Не отричам, че записите са направени в противоречие на закона и в съда вече не стават за доказателство, но това прави ли ги неистински? Това прави ли събитията, за които ни съобщават записите неслучили се?  Извършването на едно беззаконие може ли да бъде оправдание за  прикриването на друго беззаконие?
     Влагат се толкова неимоверни усилия да се измести центъра на вниманието на обществото от действителния скандал, че нямаше да се учудя, ако вчера бе инсценирана хомо  секссценка между тримата главни герои на това падение.
    Аман от брутална политическа хард порнография!






Няма коментари:

Публикуване на коментар



Коментарите са Ваша отговорност

Блогове, които следя