Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

вторник, 25 октомври 2011 г.

Смисъла на здравия смисъл




Знам, че има световни организации, транснационални икономически конгломерати, наднационални далавери, международна мафия, руски империализъм, масони, фасони и мода, които по един или друг начин влияят на живота на широк кръг от хора и донякъде определят всестранните посоки на развитието на света, но Бога ми, не вярвам в теориите за "нов" световен ред, еврейската завера и безсмъртието на Лили Иванова(да е жива и здрава!) и пролетарския интернационализъм.
Всичките тези понятия в посткомунистическа България са обременени със заразително-упоителния привкус на полазване от призрачна и неизтребима гад. Характерни отличителни черти и качества на тези върколаци са: студени сърца, кървави ръце, празни души и отвратителния мутренски облик, на които можем да се противопоставим единствено с вяра в Бог и с упорито постоянство - качества незабележими и почти несъживими сред отчуждените и загубили ориентация днешни наши съвременници.
В днешно българско историческо време, когато морални кастрати ни проповядват вяра и любов; рубладжии ни отварят на патриотизъм; поръчители на улични убийства ни диктуват лайфстайла на човечността, а гейове ни поучават как се правят деца - явно вече нищо човешко не си е на мястото, както Господ дал - освен кастата на всепозволената безнаказаност и причинителите на всеобщото затъване в бездуховна нищета на нещастните и жалки българчета.
С дружни усилия и неудържим устрем превръщаме живота си в бреме, което все повече заприличва на неосъзнато масово самоубийство, но за това сме си виновни всички ние в единосъщната си битност на публични овце и общонародни говеда.
Едва ли вече световни трагедии или континенталните идиотии могат да ни навредят повече, отколкото ние го правим.







.

Няма коментари:

Публикуване на коментар



Коментарите са Ваша отговорност

Блогове, които следя