Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

сряда, 7 март 2012 г.

Панаири










       Алтернативата между гей и циганин е нормална за БСП и отразява действителната перспектива пред тази военизирана структура със задкулисно управление и бойни звена.
      Учудва ме защо толкова се преекспонира проблема с лидерството при комун.онанистите, но мисля, че са хвърлени доста парички за този сериозен PR, който се случва в стила на активно мероприятие от времето на късния Брежнев.
      Товарищите, аятоласи на каскет-лумпенистите - успяха да разиграят с драматизъм великолепно картите си: анти цигански вълнения, зелени антишистови трепети и акта-бунтове и режисирани съспенси против високите цени на горивата. Убеден съм със сигурност - не са изчерпали докрай репертоара си и ще видим още доста спектакли. Сериозен и доста скъп е рекламния им предизборен маркетинг и от далеч са подхванали нещата този път.
       Въпрос на време е хората да се разбудят и се запитат защо все пак не решиха тези проблеми, когато бяха на власт в предишните осем години, а сега така двулично веят байряци
те на ангажираност със съдбата на народа, когото ограбиха и докараха до положение на унизителна нищета.
       Дето Серго - там и Гоце - клановете на червените комун.онанистически гаулайтери премерват сили и разиграват бутафорен цирк на уж партийна демокрация.















Човек дори добре да живее - не може без rock`n`roll!Free counters!

Няма коментари:

Публикуване на коментар



Коментарите са Ваша отговорност

Блогове, които следя