Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

събота, 17 септември 2011 г.

Живота на хората е по-важен от Бойко Борисов!





Нашата България е в опасност!








До сега не се замислях и не си давах сметка какви опасности крие добива на шистова газ от недрата на българската природа.
Изгледах повече от десетина клипчета в
You Tube за добива на шистовата газ и произтичащите от него проблеми и разбрах, че това е по-страшно, отколкото можех да си го представя, а последиците са непоправими!
Но за да бъдем справедливи - не са виновни от Шеврон с унищожителната им за природата технология на добив на природен газ - те си търсят печалбата - виновен е онзи, които ги допуска у нас без никаква обществена дискусия, без дори оценка за въздействието върху околната среда и хората, а той се казва Бойко Борисов.
Понеже го чух какъв аргумент изтъкна в защита на проучването и добива смея да твърдя, че този човек е за затвора или лудницата, ако наистина дори не се замисля за съществуването на хората по тази земя. Позицията му е повече от безобразна и скандална - тя си е направо престъпна! Тук не става въпрос за политика или печалбите на русите, а за съдбата на природата ни и здравето на хората - пред тях всички аргументи губят смисъла си и дискусиите са излишни.
Затова нашият повик трябва да бъде -
Бойко върви си на село! и хич не бива да ни пука, че щяли комун.онанистите да дойдат на власт след него, щото той не се различава доста съществено от тях нито по манталитет, нито по практика.
Да го оставим свободно да си развява байряка означава всички да се правим, че  голямата опасност не съществува.
Бива ли да оставяме лекомислено някого да поставя децата ни пред задънена улица и безотговорно да си играе със съдбата на нацията.
Много му стана на д-ра Б. Борисов - с ГМО-то го разобличиха, че шикалкави като циганин.
За шистовата газ се опитва да пробутва, че уж недоволството било политически мотивирано.

Достатъчно!

Хора помислете за съдбата на децата си!



Кликни върху линковете за да видиш филма:

Филмът Газланд - част 1/10;
- част 2/10;
- част 3/10;
- част 4/10;
- част 5/10;
- част 6/10;
- част 7/10;
- част 8/10;
- част 9/10;
- част10/10.


Няма коментари:

Публикуване на коментар



Коментарите са Ваша отговорност

Блогове, които следя