Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

неделя, 25 септември 2011 г.

Защо и докога ще мълчат: Б. Борисов, Ц. Цветанов и Г. Първанов - сякаш у нас нищо не се е случило?


 

   

     Къде са момите Бойко Борисов и Цветан Цветанов?
     Това ли е мъжкарското, за което Стоичков братски ги похвали правейки се на голем пич?
     Иначе за неща, в които не са никак каабат цъфват начаса и позират пред камери и фотоапарати като порно актриси.
     Но в тази ситуация, в която е необходимо тяхното присъствие и обществото чака отговори и действия от тях - те са в цунгцванг или по-скоро в амок,  и се крият гузни.

     Направили били Киро Царя член на Гебр и отговарящ за изборите сред ромите на тази "партия", което означава че имат политическа отговорност за представителите си.

     Подозирам, че кризата и Саркози са виновни!

    

   Прочетете
това:

     Абсолютна истерия обхавана и спецченгетата след като по нареждане трият всяка публикация или коментар, свързан със случая в Катуница и по-специално с това, че цар Киро не просто бил член на ГЕРБ, а и се грижел за циганските гласове в полза на управляващата партия.
   Ето и част от остатъците от информациите за членството на цар Киро в ГЕРБ, убягнали от бопаджийските пръстчета:     „Защо Боко не каже колко пари получава от Киро циганина, за да го пази ... „   „Този Цар е член на ГЕРБ и лично покровителстван Борисов и ...”    „Цар Киро не е просто член на ГЕРБ, а пряко отговаря за ...”    „Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен като Цар Киро. Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК. Само дни преди изборите, ромските кланове се разделили на политически лагери. Мълвата, че Дон Цеци е застанала на страната на БСП, а... още скандално известният Кирил Рашков-Цар Киро агитирал братята си по съдба да гласуват за Бойко Борисов. Двата клана са се разделили от омраза, стигнало се дори до кървави сблъсаци, коментират представители на ромския етнос. След победата на Борисов обаче лагерът на монарха Рашков бил щедро възнаграден за саможертвата, а самият ромски лидер-приет официално като борец за каузата на ГЕРБ, както казал самият Бойко Борисов”.

                                                                               
Afera.bg
Няма коментари:

Публикуване на коментарКоментарите са Ваша отговорност

Блогове, които следя