Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

четвъртък, 27 октомври 2011 г.

Без дилема за балотажа





Очевадно ясно е, че нито бившия комсомолски лидер, и бивш член на БКП и син на окръжен функционер на БКП - Плевнелиев и станал известен на широката публика като момче за всичко и послушник на св. св. Бойко и Борисов, нито Калфин - бивш и настоящ комун.онанист и слуга на повикване на Гоце Пърламанов - ще бъдат полезни за държавническата им ролята, на която се канят да ги теслимят. Впрочем - ще бъдат полезни, но преди всичко на патроните си.
Когато две крила на БКП базирани като шумкари в БСП(на Лукановския безродник) или в Герб(на Правешкия копанар) по линията на партийното им сектанство чрез ДС спорят за позицията Държавен глава(не става въпрос за курова глава) дори не се питам що НЕ трябва да ги подкрепяме
Който и от двамата да спечели - ползата ще е нулева за фукарите несвързани със управленските струкури на Герб или БСП.
Все едно да се чудиш СИК или ВИС ще са по-усърдните грижовници за стадото овце.
Това, че единия или другия щял да вкара съответно БСП или Бойко и Борисов във властова диета за да не преяждали с властта - си е една голяма лъжа. И едните и другите са си там - съответно от 130, а другите от 10 год., но апетитите им са еднакво еднакво неизмерими и неозаптими.
Няма да гласувам за нито един от двамата без да се страхувам, че ще дойде края на света и най-важното - че няма да изпитвам чувството за вина пред себе си, че съм гласувал за тъмната страна на реалността?
Еднакво нелепи са опитите да се изкара единия кандидат по-различен по определени причини от другия - просто защото са олицетворение на двете страни на една и съща монета.
От гледна точка на обществения интерес е без значение, кой от двамата ще спечели на балотажа и ще стане Президент - убеден съм, че във всички случаи България и народът и ще загубят!







 Free counters!

.

2 коментара:

  1. Славчо, мама - виждам - ти си политик в правителствена организация.
    Такъв отбор хора се приемат за боклуци по презумпция.
    Щастливото дрисливо политиче!

    Да го духаш - щастливецо!

    ОтговорИзтриване



Коментарите са Ваша отговорност

Блогове, които следя