Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

петък, 17 февруари 2012 г.

чалгата, която ни натрапват      "Има клатимъдурковци - има проблем, няма клатимъдурковци - няма проблем." - добър посткомунистически лозунг.
       Въпросът е: кога ще отрежем мъдете?
       Клатимъдуренето унищожава България, но това си е последица от комун.онанизмата.
       Колкото да я мислим и мъдрим - нещата са ясни: червените вандали унищожиха България с неописуемата си алчност и животинска безмозъчност.
       Ако се сравни днешното положение у нас със страните от бившия соц. концлагер ще стане безпощадно ясен един факт - само хората в България и Русия са в окаяното положение на нещастни аутсайдери борещи се за преживяване и оцеляване. Преди промените от 1989 година не е имало кой знае колко големи различия в жизнения стандарт в тези страни. Днес дори в Албания хората са по-добре, а за държавите от Бившата СФРЮ - да не говорим и то при положение, че сръбската икономика бе срината от американските бомбардировки през 1 999 год.
       За Словения, Полша, Чехия дори няма да напомням.
       Този доста красноречив и говорещ сам по себе си факт ни подсказва, че нещата у нас и в бившата съветска Русия се развиват в общо русло, планиране и кадруване. 

      Дребните изплъзвания и изкривявания от начина и посоката ни от предварително начертаното за България развитие се дължи на неистовото желание на хората, на два пъти, да избягат от студената прегръдка на сибирската мечка на невярващия на сълзи Кремъл.
        За съжаление у нас все има още хора, които не искат да прогледнат и преосмислят поведението си и отговорността пред съдбата на потомството си. За още по-голямо съжаление това съвсем не са чукундурите от елита на гаулайтерската номенклатура и отроците им. Нито онези от преторианската гвардия на червеното гестапо с миловидното название Държавна сигурност - които естествено са индивиди без сърца, с окървавени ръце и празни души, и дори не помислят да се променят.
      Какво общо имат обикновените хора с тези еничари и българоубийци та толкоз фанатично ги подкрепят и вече над 20 години неизменно гласуват за тях като оставят без бъдеще собствените си деца?!!!
      Какво общо имат тези хора с милионерите в новото полит-бюро на комун.онанистите и защо като преброят стотинките си в джоба, отивайки за хляб и млеко, не се замислят откъде са парите на милионерите и към коя партия се числят и подкрепят те?
       Всеки българин би следвало да си отговори на въпросите:
       - Защо всички големи "бизнесмени", милионери, зърнопроизводители и т.н. новобогаташи са все от лоното на Партията-майка БКП/БКП и от кръга на червените гестаповци от ДС?
       - Кой ограби България - демокрацията(едно абстрактно понятие) или комун.онанистите(хора с имена и доказани престъпления)?
       - Докога ще приемат тезата "и едните са като другите", която оневинява грабителите и обижда жертвите им?
       - Ние кои сме - жертви или престъпници?

      Лично аз считам, че всички до един, които сме извън властта, партийните структури, държавната администрация и създадения от ДС престъпен свят сме безкрайно виновни за днешното си унизително мизерно положение като народ, нация, Държава!

        Ние гласуваме, ние даваме един или другиму властта - ние сме отговорни, че позволихме да ни принудят да търпим толкова време комун.онанистите и техните ракови образувания в обществения и икономически живот.

       Ние сме народът!
       Неделими - сме силата, която управлява Държавата!

       Ние даваме властта с бюлетин, но можем да я отнемаме с огън и това право ни е дадено от Бог, а не от педалите в Министерския съвет, Парламента и Президентството, които са нашите платени слуги, а както се знае от пантивека: Който плаща - той поръчва музиката!

        Поръчайте си музиката, не търпете чалгата, която ни натрапват!                      Звук: Falling Stones - Камъните падат


Няма коментари:

Публикуване на коментарКоментарите са Ваша отговорност

Блогове, които следя