Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

събота, 13 ноември 2010 г.

Дошляци, съветаци, цигини и откровените рубладжии

1


   


       Покрай 
sparotok  се настроихме на историческа вълна. Четем, пишем, коментираме.Едни са тракийци автохонци, други дошляци от майната `и около Индия и т.н., а трети пък съвсем сериозно ни убеждават, че произхождат от Съветския съюз   и аз изскренно вярвам на откровенността им.
    Не съм тесен специалист, дори не съм специалист по история, но все пак попрочитам, като другите  нещичко, па не съм и без сърце - не мога да остана безучастен в титаничния спор който се води с всякъкви средства "за" и "против" всичко българско и родно.
    Това дошляците и съветаците(първите пристигнали от Индия, вторите от Съветския съюз) са интересни хора - от девет дерета вода носят в мелницата на антибългаризма за да отричат всичко,  което сериозните и независими от доктрини учени отдавна знаят - че българите просто сме наследници по кръв, дух и култура на траките. Всички аргументи оспорват, а тезите си не доказват; за всякакви славяни говорят, а в далечното ни минало не ги  намират; в лъжа и некомпетентност обвиняват, а доказаните лъжци и тенденциозни манипулатори отпреди век не обсъждат. Дейстуват си като всички семпли и обекновени  интернационалпрогресивпопулисти - и точка по въпроса!
     Тонове  словеса се леят за да ни душат с отвратителното си  отрицание и неуморното си желание да  прекъснат  естествените ни корени.  Не желаят да коментират и дума не обелват, защото не могат с аргументи  да опроворгаят съществуващите  успоредици в т.нар. Линеарно писмо 1 и 2 от надписите намирани по земите ни на възраст  6-8 000 години и  единтичността на тези артефакти на тракийската писменост  с Кирилицата. Все реалности, за които
sparotok  толкова често и обширно пише.
     Тези дни около гордата инвазия у нас на червеният гестаповец Путин пък се нагледах и наслушах на нагли съветаци - българоговорящи руси, а  една вмирисана певачка се просълзи като пееше "Мать Русия"...Боже, боже...
  
      А ти, отче Паисие - обръщаш ли се в гроба?
  
      Докога ли още ще се наричаме българи?


Дошляци, съветаци, цигани и откровените рубладжии

Няма коментари:

Публикуване на коментар



Коментарите са Ваша отговорност

Блогове, които следя