Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

петък, 19 ноември 2010 г.

Спрете некачествената дрога





      Колкото повече се забърква политическия батак у нас и от калта се изграждат нови одеозни политически фигури, толкова повече се  потвърждават поне две мои тези:
- че д-р Б. Борисов е "б" отбора на ДС= на БСП.
- че народа поголовно страда от  болест, с която знахарите - майстори на плаща и камата,  успяха да заразят всички българи - тоест   облякоха в плът внушението,  че демокрацията във всяка отделна страна  има различен вид, цвят, форма, изпълнение и съдържание, като на плебса тук се натрапиха права, които са сякаш следствие на демокрацията, а не основопалагащи за нея.
     На  българчетата бе успешно внушено, че демокрацията - това е като да псуваш наред свободно и да не ти пука за нищо. Най-хубавото на тази позиция  е, че  най-виновни за всички неблагополучия в  държава ни трябва да са само Ив.Костов, Аамет Циганина, Жан Глистосерника, " царъ" и тям подобни  плодове на перестройката у нас - все неприпознати храненици на всевластното червено гестапо.
     Колко  удобно само за проруските дюнметата и червените еничарчетата зад кулиси - героите в лошото за народа време.
     Демокрацията, байовци се основава на собствеността и всички произтичащи от качествата `и права и свободи.
     В България няма демокрация, защото няма реална капитализирана частна собственост в ръцета на народа, тъй като тя е дефакто под абсолютният контрол  на червените негодяи с помешчешки уклони и янкисаджийски мурафети. Онова, което уж е частна собственост не струва и пет пари по време на криза, каквато е сегашната, ето защо на празният търбух не му требе демокрация, а бел леб, праз лук и топла кълка.
    
      В България  властва най-уродливата форма на посткомунизма - олигархическата ченгесарска автокрация.

     Да не  говорим въобще за демокрация.



          Спрете некачествената дрога

Няма коментари:

Публикуване на коментар



Коментарите са Ваша отговорност

Блогове, които следя