Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

събота, 24 септември 2011 г.

Време ли е за турския султан?






Въпроса е: Кой позволява безнаказаност за Киро "Царя" вече толкова години?
Къде са милиционерите, прокурори, съдии, кметове, бойкоборисовците и цялата отвратителна гнус, която е купена с мръсните пари на този цигански "барон" рецидивист и отявлен криминален престъпник?
Хората са в правото си да искат правосъдие и справедливост, но ако милиционерите и бойковците продължават да се държат неадекватно в ситуацията - има опастност от истински размирици.
Всяко престъпление има персонален извършител и виновник и трябва бързо, незабавно и справедливо да бъде наказано, но във всички случаи най-големия виновник е властта, която оставя безнаказано лица или група хора, независимо от етноса им, да се чувстват над закона и по този начин над нас, само защото са си платили на определени личности на властови позиции с пари откраднати от нас!
Не бива да се допускат саморазправи и лична вендета особено на етническа основа само за да се потули случая и остави без последствия. Защо да се принуждават обикновените хора да проливат кръв и саморъчно да раздават правосъдие за понесени от тях щети?
В такъв случай защо плащаме данъци и даваме власт на един и ли друг политически боклук, ако не могат да осигурят мир и спокойствие на хората.
Кому са нежни те?
Кому е нужна държавата тогава?
Май е най-добре да дойде турският султан!!!







3 коментара:

  1. Извини ме, принципно съм на абсолютно същото мнение, като изразеното от теб, но не мога да не попитам - какво в същност е общото и за какво е въпроса ти с "турския султан"?

    ОтговорИзтриване
  2. Щом няма държава тук - българска държава - по-добре да дойде турският султан поне ще вкара циганите и бандитите в нормално русло.
    Това е логичния извод.
    Мисля, че на всички додея липсата на държава, която да е функция на нашите необходимости, а не на разпореждане на шепа нехранимайковци и инородци.

    ОтговорИзтриване
  3. Абсолютно си прав, визирам и следващите ти две публикации! Подкрепям те абсолютно! Защото и всред това беззаконие - хората разбират за убитите, за масови помбоища и митинги, но т.нар. дребни неша...? Кой защитава хората извън митингите?

    ОтговорИзтриване



Коментарите са Ваша отговорност

Блогове, които следя