Хвърлям по едно око:

Посещения на блога

сряда, 16 февруари 2011 г.

Васил Левский или Альошката!

      Призовавам всички истински патриоти, честни и свободни българи да подкрепят инициативата за построяване на паметник на Апостола на българската свобода Дякона Левский.
   Предлага се в Пловдив той да бъде ситуиран на хълма Бунарджик - на мястото на паметника на Червената армия окупатор (гальовно наричан Альошката от едни хора, които обичат повече Ссср от България), който да бъде демонтиран и съхранен за поколенията в един бъдещ Музей на комунизма.
   Вместо казионното кадене на тамян от властниците в Пловдив и отдаването на почит по инерция от мнозинството хора у нас нека тази година да сложим едно начало на истинско гражданско движение за достойна почит на Васил Левский.   "  Прочее, да не забравя: на 19 февруари, до бюстчето-паметник на Левски в подножието на хълма, на върха на който се кипри паметника на съветския окупатор " Альоша", в 11 часа, ще се проведе протест с искане Левски да бъде почетен, като бъде преместен най-горе. Елате ако сте българи на този протест! Ако сте комуноиди - " альошовци" или почитатели на " Альоша", стойте си по домовете и се чешете там, където намерите за угодно!" "
Няма коментари:

Публикуване на коментарКоментарите са Ваша отговорност

Блогове, които следя